Personvernserklæring

Daglig leder er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Denne erklæringen inneholder informasjon om hvilke opplysninger som samles inn fra nettstedet og nyhetsbrevet vårt.

Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som for eksempel å motta nyhetsbrev. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert. Fastname er vår driftsleverandør for nettstedet Brick AS.no. Informasjonskapsler blir lagret hos Google og Facebook.

Statistikk

Brick AS samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på nettstedet gjennom bruk av Google Analytics. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Opplysningene behandles i avidentifisert og aggregert form. Med avidentifisert menes at vi ikke kan spore opplysningene vi samler inn tilbake til den enkelte bruker.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies) plasseres på din datamaskin når du besøker nettstedet.

Følgende informasjonskapsler brukes på brick.no:

Analyseverktøyet Google Analytics plasserer to informasjonskapsler på din maskin (disse begynner med _ga og _gid). Dette gjøres for at vi skal kunne samle inn anonymisert statistikk om bruk av nettsiden og slettes etter maksimalt 48 måneder. Kartverktøyet Google Maps plasserer tre informasjonskapsler. 1P_JAR, CONSENT og NID. Facebook Inc. plasserer syv informasjonskapsler på din maskin. Disse brukes i forbindelse med deling av saker, anbefaling, måling og innsikt. Du finner mer informasjon på https://www.facebook.com/policies/cookies.

Tredjeparter

Dine personlige opplysninger som navn, firma, e-post og telefonnummer vil ikke bli delt med tredje parter. Sporing av besøk kan forekomme dersom man er registrert bruker av tjenestene til Google og Facebook.

Kontakt oss

Kontaktinformasjon Brick AS
Grålumveien 125
1712 Grålum
Tlf: (+47) 69 12 79 80
firmapost@brick.no